top of page

AkwaTips Group

Public·20 members

Desene Dublate In Romana Torent 16


Desene Dublate In Romana Torent 16
Desene dublate in romana torent 16 este o colectie de desene animate dublate in limba romana, care pot fi descarcate gratuit de pe internet. Desenele sunt destinate copiilor de toate varstele, dar si adultilor care vor sa se relaxeze cu niste animatii de calitate. Desenele cuprind diferite genuri, de la comedie la actiune, de la aventura la muzical, de la clasic la modern.


Desenele dublate in romana torent 16 include urmatoarele titluri:


Download Zip: https://lustvifracmu.blogspot.com/?lg=2w4ePQ  • Tom si Jerry: Aventuri buclucase - Un film de animatie din 2021, care prezinta noi peripetii ale celor mai indragiti dusmani din lumea desenelor animate, pisica Tom si soarecele Jerry. Filmul combina animatia cu actori reali si are ca invitati speciali pe Chloe Grace Moretz, Michael Pena si Ken Jeong. Filmul poate fi descarcat de pe [DeseneleDublate.Com].  • Raya si Ultimul Dragon - Un film de animatie din 2021, produs de Walt Disney Animation Studios, care spune povestea unei fete curajoase, Raya, care pleaca intr-o calatorie fantastica pentru a gasi ultimul dragon existent si a salva lumea ei de o forta malefica. Filmul are ca voci principale pe Kelly Marie Tran, Awkwafina si Gemma Chan. Filmul poate fi descarcat de pe [DeseneleDublate.Com].  • Soul - Un film de animatie din 2020, produs de Pixar Animation Studios, care exploreaza teme profunde precum sensul vietii, muzica si sufletul. Filmul il urmareste pe Joe Gardner, un profesor de muzica care ajunge intr-o lume fantastica dupa ce sufera un accident. Acolo, el se intalneste cu un suflet rebel, numit 22, care il ajuta sa isi redescopere pasiunea pentru muzica. Filmul are ca voci principale pe Jamie Foxx, Tina Fey si Graham Norton. Filmul poate fi descarcat de pe [DeseneleDublate.Com].  • Croods: O noua era - Un film de animatie din 2020, produs de DreamWorks Animation, care este continuarea filmului Croods din 2013. Filmul prezinta noi aventuri ale familiei Croods, care se confrunta cu o alta familie preistorica, mai evoluata si mai civilizata, numita Bettermans. Filmul are ca voci principale pe Nicolas Cage, Emma Stone si Ryan Reynolds. Filmul poate fi descarcat de pe [DeseneleDublate.Com].  • Trolls World Tour - Un film de animatie din 2020, produs de DreamWorks Animation, care este continuarea filmului Trolls din 2016. Filmul prezinta noi aventuri ale personajelor colorate si optimiste din lumea Trolls, care trebuie sa isi uneasca fortele pentru a impiedica distrugerea diversitatii muzicale. Filmul are ca voci principale pe Anna Kendrick, Justin Timberlake si Rachel Bloom. Filmul poate fi descarcat de pe [DeseneleDublate.Com].
Acestea sunt doar cateva dintre desenele dublate in romana torent 16, care pot fi vizionate oricand si oriunde. Desenele sunt o sursa de distractie si educatie pentru copii si adulti, care pot invata lucruri noi si interesante despre lumea in care traiesc.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page